Om Oss Altitude Asker

Virksomheten vår ble startet med et ønske om å Nå Nye Høyder! Idéen om å åpne en trampolinepark oppsto da grunnleggerne våre, Samer, Kim og Hussam, så hvilken glede barna deres hadde av å hoppe på trampoline hjemme i hagene deres. De så også behovet for å ha et sted barna kunne hoppe hele året. Etter å ha undersøkt trampolineparker på YouTube, bestemte Samer seg for å forlate den vellykkede karrieren sin innen IT for å etablere den første trampolineparken i Norge. Grunleggerne våre hadde en visjon om å skape en virksomhet med mål om å tilby sunn, herlig moro for barn og familier. Teamet inngikk partnerskap med Altitude Trampoline Parks, og med mye hardt arbeid og dedikasjon la vi ut på reisen for å anskaffe vår første lokasjon, Altitude Asker – Norge.

Velkommen til Altitude Trampoline Park Norge

Vår toppmoderne hoppearena med kule lys og lydeffekter er designet med en ting i tankene, MORO! Parken vår tilbyr en blanding av høyenergiattraksjoner som inkluderer en ninjabane, skumgrop, klatrevegg, prestasjonstrampoliner, trapes, battlebeam, airbag, og mer underholdning for familier, grupper og privatpersoner.

Med 7 bursdagsrom og kafé er Altitude det perfekte stedet for din neste bursdagsfest, gruppearrangement eller bedriftstur.

Parken vår er innendørs og fullt oppvarmet for å holde deg varm gjennom hele vinteren. Vi ligger rett ved E18 på Billingstad. Vi er 2 minutters kjøretur fra Ikea Slependen, og 5 minutters kjøretur fra Sandvika Storsenter.

Altitude Trampoline Park Asker er dedikert til å gi deg den rene gleden som kommer fra å Nå Nye Høyder! Vi elsker adrenalin og spenning. Det å hoppe gir en enorm frihet. Vi mener at trening kan være moro. På Altitude går trening og lek hånd i hånd. Målet vårt er å skape glede for alle som besøker parken vår, både små og store barn.

BURSDAGER OG GRUPPER

Altitude er det perfekte stedet for et bursdagsselskap eller et gruppeevent. Vi er den største trampolineparken i området og kan romme din gruppe på nesten alle størrelser, store eller små.

 

Spar Tid,

Kom klar til å hoppe