MORO FOR HELE GJENGEN

Teambuilding for bedriften

GI DINE ANSATTE EVNEN TIL Å NÅ NYE HØYDER HOS ALTITUDE!

Ser du etter en ny måte å underholde kontoret eller arbeidsgruppen din? Altitude er det beste stedet for bedriftsarrangementer eller teambuilding. Parken vår tilbyr en rekke attraksjoner og flerfunksjonsområder med mat og drikke som kan brukes til å skape den ultimate bedriftssamlingen.

Vårt eventteam jobber sammen med deg for å skape en spesialpakke som oppfyller behovene og budsjettet for akkurat dere. Ser du etter et unikt sted å ha et uforglemmelig, privat bedriftsarrangement, konferanse eller teambuildingaktivitet, er Altitude bygget for å ønske både små og store grupper velkommen.

Et arrangement hos Altitude kan hjelpe dere å fremme teambuilding, feire bedriftens milepæler eller motivere ansatte. Vi tilbyr en rekke unike opplevelser som kanonballturneringer, Ninja bane-turneringer og tematiske arrangementer.

BOOK NÅ! Bestill online nå eller kontakt Altitude-teamet for å bestille en uforglemmelig fest på 66982200.

PRIVATE TIMER

Ønsker du å lære hvordan man tar kule nye triks fra en av våre flinke og kvalifiserte trenere? Altitude tilbyr nå privattimer for de som ønsker å få ekstra veiledning og hjelp for å lære nye triks, eller bare jobbe med triks man allerede kan. Prisen er 500kr per time for en elev og 750kr timen for to elever. Bli den råeste i gjengen på trampoline!

Kontakt oss på mail info@altitude.no 

Skolegrupper

TA KLASSEN DIN MED TIL ALTITUDE!

Gjør den neste klassetur til den beste noensinne. Altitudes skolegruppeprogram fremmer en sunn, aktiv livsstil med en kampanje som fokuserer på å få alle i bevegelse. Vi tar imot grupper av alle typer og har en lang rekke aktiviteter for en hel dag med moro.

Vi mener at det å få barn i bevegelse er essensielt for å støtte den fysiske og kognitive utviklingen deres. Trampolinehopping er god trening, noe som er den beste måten å forbedre konsentrasjon og hukommelse på.

Hopping med klassekameratene hjelper deg å:

  • Lære standhaftighet
  • Øke selvtilliten
  • Fremme vellykket læring
  • Utvikle motoriske ferdigheter
  • Forbedre holdning
  • Trening i forkledning

Altitude passer behovene til klasseturen ved å tilby plass som er stor nok til gruppen din, spesielle rabatterte gruppepriser og buss/minibussparkering er tilgjengelig

BOOK NÅ! – Kontakt Altitude-teamet for å bestille skoleturen i dag på 66982200.

IDRETTSLAG

UANSETT HVA LAGIDRETTEN DIN ER, ARRANGER SEMESTERAVSLUTNINGEN PÅ ALTITUDE!

Feire slutten på en vellykket sesong hos Altitude. Målet vårt er å gjøre festen så enkel som mulig så du og gjestene dine kan fokusere på å ha det moro. Vil tilbyr noen standardpakker, men hver fest kan tilpasses etter dine ønsker. Ring oss, så hjelper vi deg å planlegge den beste lagsamlingen noensinne.

BOOK NÅ! – Kontakt Altitude-teamet for å bestille lagarrangementet ditt i dag på 66982200.

Leie av anlegg

Interessert i å ha Altitude helt for deg selv? Det fikser vi! Vi har ansatte tilgjengelig for å hjelpe deg når du boltrer deg i parken eller diskuterer forretninger i et av våre mange pauseområder. Vi har spesialpakker for alle anledninger, inkludert utleie av anlegget.

BOOK NÅ! Kontakt Altitude-teamet for å diskutere arrangementet ditt i dag på 66982200.

SPAR TID,

KOM KLAR TIL Å HOPPE