Fordeler ved trampoline

Ikke bare gir trampolinehopping store mengder moro, det er en flott måte å få trening samtidig! Hvorfor er trampolinehopping så bra trening?
BALANSE, KOORDINASJON OG MOTORISKE FERDIGHETER

Glem fancy saltoer og triks – bare det å hoppe opp og ned forbedrer balansen og koordinasjonen i hele kroppen. Det hjelper til og med hjernen din å bygge synapser og nervebaner!

BENTETTHET

Gjentatt hopping gir små mengder belastning på knoklene dine. Over tid komprimerer faktisk denne bevegelsen bena og gjør dem tettere, og reduserer risikoen for benskjørhet og lignende lidelser.

LAV BELASTNING

Belastningen man får ved løping kan slite på rygg, nedre kroppsdeler og ledd. Trampoliner er myke. De absorberer belastningen og kan ta opptil 80% av belastningen fra vektbærende ledd.

FORBEDRET LYMFESYSTEM

Lymfesystemet bærer næringsstoffer til cellene. Ny forskning har vist at trampolinehopping stimulerer systemet og øker lymfetilførselen med så mye som 15 ganger. Det er det du kaller en lymfeseier!

STYRKER CELLENE

Når du hopper beveger alle cellene i kroppen seg opp og ned. Dette styrker cellemembranen og holder innholdet trygt.

HJERTEHELSE

En ny studie fra NASA fant at trampolinehopping hadde samme effekt på hjertet som løping, men på en tredjedel av tiden. Hvis du regner på det, betyr det at ti minutter på trampolinen tilsvarer tretti minutter på tredemøllen.

BURSDAGER OG GRUPPER

Altitude er det perfekte stedet for et bursdagsselskap eller et gruppeevent. Vi er den største trampolineparken i området og kan romme din gruppe på nesten alle størrelser, store eller små.

SPAR TID,

KOM KLAR TIL Å HOPPE