ofte stilte spørsmål

ofte stilte spørsmål

ofte stilte spørsmål

Fra barn til voksne, alle elsker å Nå Nye Høyder! Vennligst bruk litt tid til å lese de vanligste spørsmålene før du hopper.
Må jeg bestille billetter på forhånd?
Ja. Vi har for tiden redusert kapasitet og parken fylles derfor fort opp. Vi anbefaler alle å reservere billetter på forhånd for å være sikret plass i parken.
Hva er aldersbegrensningene for hopping?
Av hensyn til barnets egen sikkerhet har vi en aldersgrense på 4 år. Barn under 4 år kan hoppe på Toddler Time hver lørdag og søndag fra 09.00-10.00. Vi har ingen øvre aldersgrense.
Hva om et barn under 18 kommer uten foreldre?
Hoppere under 18 år må få en egenerklæring signert av foreldre eller verge. Foreldre kan fylle ut egenerklæringen på nett eller komme sammen med barnet for å fylle den ut personlig.
Kan jeg bruke mine egne sokker?
Vi krever at alle hoppere skal bruke et par Altitude Safety Socks. Disse sokkene er spesialdesignet for trampolinene våre for at du skal være trygg. Altitude Safety Socks kan vaskes og brukes på nytt, men er påkrevd for å kunne hoppe. Vi har denne regelen for at hopperne våre skal være trygge og parken ren.
Hva skal jeg ha på meg når jeg hopper?
Vi anbefaler å gå med komfortable klær som shorts, joggebukse og t-skjorte. Vi tillater ikke at hoppere går med plagg med skarpe gjenstander, som beltespenner eller nagler. Hoppere har ikke lov til å bruke sko på trampolinene. For din sikkerhet krever vi at alle hoppere bruker Altitude Safety Socks. Vennligst les parkreglene våre for mer informasjon.
Er det noen vektgrense?
Våre trampoliner er produsert for å trygt kunne motstå opptil 127 kg / 280 lbs.
Er det trygt?
Altitude Trampoline Park Norway forplikter seg til å tilby en trygg hoppeopplevelse. Parkene våre er designet med tanke på sikkerhet, og betjeningen vår er fullt opplært for å hindre ulykker samt å respondere på dem hvis de skulle skje. Som ved alle typer sport kan skader forekomme. Men skader er sjeldne og som regel ganske små. Alle hoppere må lese alle reglene og se vår korte 3-minutters sikkerhetsfilm for å sikre at alle forstår reglene.
Er det mulig å kjøpe mat?
Ja, Altitude er stolt av å kunne tilby et utvalg av småretter, snacks, kaffe og annen drikke.
Kan jeg ta med mat og drikke utenfra?
Vi tillater ikke medbrakt mat og drikke utenfra, bortsett fra for babyer og småbarn.
Hvorfor må jeg signere egenerklæring før jeg kommer til Altitude?
Alle som hopper på trampolinene våre må signere en egenerklæring. Hvis du er under 18 år må en forelder eller verge fylle ut egenerklæringen. Egenerklæringen er gyldig i ett år og må ikke fylles ut hver gang du besøker parken. Hvis du er mellom 18 år gammel må en forelder eller verge fylle ut egenerklæringen for deg, men må ikke være til stede når du besøker parken.
Hvis jeg har fylt ut egenerklæring en gang, må jeg gjøre det på nytt?
Når du fyller ut en egenerklæring kan du velge om den skal være gyldig i 12 måneder eller 24 timer. Egenerklæringer fylt ut før 5. oktober 2020 må fylles ut på nytt da vi har fått nytt system.
Hvor lenge før hoppetiden min begynner må jeg møte opp?
Vi anbefaler at alle hoppere møter opp 15 minutter før den planlagte hoppetiden. Dette gir nok tid til å sjekke inn, fullføre egenerklæringen og se sikkerhetsvideoen.
Kan jeg få spesialpris for gruppen min?
Er du interessert i å ta med en gruppe til Altitude Trampoline Park Norway? Vi gir gjestene våre spesiell hoppepris for grupper på 10+. Vennligst kontakt oss for mer informasjon på info@altitude.no.
Tar dere imot grupper i form av skoler, klubber eller ungdomsgrupper?
Ja! Vennligst kontakt oss for mer informasjon på info@altitude.no.
Kan jeg bare komme og se på?
Ja, du får tilgang til utkikksplattformen og kaféen gratis. Forfriskninger og mat er tilgjengelig i kaféen vår.

BURSDAGER OG GRUPPER

Altitude er det perfekte stedet for et bursdagsselskap eller et gruppeevent. Vi er den største trampolineparken i området og kan romme din gruppe på nesten alle størrelser, store eller små.

Spar Tid,

Kom klar til å hoppe